IoT DAY Romania - Connecting the world

03 aprilie 2019, Crowne Plaza Bucharest - Crowne Ballroom

 

Intalnire UNICA in cadrul caruia explorati potenţialul de afaceri generat de Internet of Things, focusată pe INOVATIE si TEHNOLOGIE în domenii precum: furnizarea de utilităţi, industrie extractivă, producţie, transport şi logistică, retail, construcţii, financiar-bancar, administraţie publică sau AgriBusiness.


IoT Day România este un side-event al conferintei Ziua Comunicaţiilor, pe care il organizam anual alături de industria de telecomunicatii. În 2019, vă propunem o sesiune de 3 ore, care să aducă în prim plan cele mai recente preocupări din domeniul Internet of Things şi al tehnologiilor aferente. Agenda sustine o abordare structurata a pieţei, atât ca cerere şi oferta, cât mai ales că lecţii învăţate şi bune practici. Ne dorim ca în următorii ani, IoT Day România să devină un eveniment independent, principalul lor de întâlnire al jucătorilor din domeni: furnizori, beneficiari, consultanţi şi reglementatori, printr-o abordare profesională orientată pe schimb de informaţii şi relaţionare.


Vreau sa particip
 
Fiti alaturi de noi
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

De ce este nevoie de un astfel de eveniment?

În primul rând, pentru ca potenţialii beneficiari să dobândească o mai bună înţelegere a problematicii IoT prin studii de caz şi scenarii practice de utilizare a tehnologiei. Companiile locale care analizează oportunitatea adopţiei au nevoie de dovezi concrete ale câştigurilor pe care le pot obţine în urma implementării soluţiilor IoT, să cunoască din timp provocările cu care se vor confrunta, precum şi soluţiile de rezolvare adecvate.

Processes and Business Case

Prezentări de soluţii, studii de caz şi scenarii de utilizare aplicate pe diverse sectoare industriale

Technology and Communications

Tehnologii pentru transmiterea şi procesarea datelor. Tipuri de reţele, standarde, interoperabilite

Information and Security

Data and Analytics, modele date, provocări la nivel de securitate, soluţii de control al riscurilor

Devices and Endpoints

Dezvoltări la nivelul captarii datelor, senzori, controller industriali, unitati telematice etc.


Expoziţie IoT Day

Practica a demonstrat că diseminarea acestui tip de informaţii în cadrul unei zone expo creşte nivelul de interacţiune între participant şi potenţialul de replicabilitate al proiectelor IoT implementate deja. Prezenţa în spaţiul expoziţional adiacent vă oferă oportunitatea de a demonstra concret avantajele tehnologiei IoT prin demo-uri live şi prezentări la stand.


Cui se adresează

IoT Day România este un eveniment recomandat dacă activaţi ca business manager sau technology manager în domenii precum furnizarea de utilităţi, industrie extractivă, producţie, transport şi logistică, retail, construcţii, financiar-bancar, administraţie publică sau AgriBusiness. De asemenea, evenimentul se adresează companiilor IT cu soluţii şi produse din domeniul IoT, startup-urilor şi reprezentanţilor mediului universitar interesați de domeniul IoT.

Organizator eveniment

 

ITS Events Management – Agent exclusiv Aqvila Club**** Rucar