Cu participarea

 

Invitati speciali

Augustin Jianu
Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale
Serban Valeca
Ministrul Cercetarii si Inovarii
Robert Pepper
Facebook
Catalin Marinescu
Preşedinte ANCOM

Moderatori

Nicolae Oaca
Consultant Telecom
Yugo Neumorni
President CIO Council
Gabriel Vasile
Jurnalist IT&C
Toma Campeanu
Director Executiv ANSSI
Catalin Patrascu
CERT-RO

“Telekom Ziua Comunicatiilor” reteaua oficiala a conferintei.

Telecom News

Ultimele noutati

01/04/2019

Digi Business: Soluții personalizate, concepute și gestionate pentru fiecare client corporate

Companiile, la fel ca oamenii, au nevoi diferite, în funcție de domeniul de activitate, dimensiuni, obiective și ambiții. Pentru a răspunde acestor nevoi atât de diverse […]
26/03/2019

Ericsson: Partenerul 5G al Europei

Transformarea digitală promite să declanșeze o nouă eră a productivității care ne va schimba viața. Fie că este vorba despre orașe inteligente, autoturisme autonome, internet industrial, […]
25/03/2019

5 industrii care vor beneficia din plin de revoluția 5G

Potrivit liderilor reuniți la Forumul economic de la Davos, lansarea 5G va marca începutul oficial al celei de A Patra Revoluții Industriale. Primii beneficiari direcți ai […]

Ziua Comunicatiilor in 2016

Prin prezenta celor peste 700 de participanți, reprezentând 20 de verticale industriale, cea de-a 20-a editie a inregistrat o audienta record, demonstrandu-si inca o data statutul de reper de excelenta al industriei IT&C locale si a reunit jucatori cheie la nivel decizional din peste 20 de ramuri: TELECOM, IT, Comert Electronic, Energie, Securitate, Banci, Auto, Transport, Guvernamental, Ambasade, Media (ziaristi), Electronice, Consultanta, Servicii, Sanatate, Educatie, Retail, Constructii, Mediu, Lemn/Mobila, Vinuri, Turism.

In premieră, Ziua Comunicațiilor a adoptat o structură nouă, cu paneluri distincte dedicate dialogului între mediul legislativ, operatorii de telecomunicaţii, furnizorii de infrastructură şi dezvoltatorii de software şi securitate.

 • 810 participanți, reprezentând 20 de verticale industriale
 • peste 100 de companii internaţionale si locale invitate
 • 45 de vorbitori români și străini

Complementar, conferinţa a găzduit şi trei sesiuni paralele de ateliere practice pe domenii precum: Infrastructură de telecomunicaţii, Securitate, IoT şi Smart City.

 • 27 premii oferite la tombola
 • 22 de asociații profesionale, antreprenoriale și patronale
 • 15 parteneri media
 • 25 de companii participante in conferinta si expozitie
[Best_Wordpress_Gallery gallery_type="thumbnails" theme_id="1" gallery_id="3" sort_by="order" order_by="asc" show_search_box="0" search_box_width="180" image_column_number="3" images_per_page="3" image_title="none" image_enable_page="1" thumb_width="170" thumb_height="110" popup_fullscreen="0" popup_autoplay="0" popup_width="1200" popup_height="800" popup_effect="fade" popup_interval="3" popup_enable_filmstrip="1" popup_filmstrip_height="70" popup_enable_ctrl_btn="1" popup_enable_fullscreen="1" popup_enable_info="1" popup_enable_comment="1" popup_enable_facebook="1" popup_enable_twitter="1" popup_enable_google="1" popup_enable_pinterest="0" popup_enable_tumblr="0" watermark_type="none"]

Testimoniale

 • Ovidiu Stănescu
  Suntem onorați, an de an, să participăm la „Ziua Comunicațiilor”, un eveniment-reper în industria noastră, aflat acum la a XX-a ediție. Este un prilej de bilanț, dar și de felicitări – în special pentru dl Eugen Preotu, fiind proiectul său de suflet. An de an, această expo-conferință a crescut, aducând laolaltă operatori din domeniul telecomunicațiilor, furnizori de soluții și infrastructură telecom, odată cu diverse companii specializate în domeniul IT. Să parcurgi două decenii într-o piață atât de dificilă și volatilă, semne distinctive ale începutului de maturizare, să oferi o platformă de comunicare și business tuturor jucătorilor din această industrie în tot acest timp e o adevărată performanță. Acum, la această ediție aniversară, suntem bucuroși să aflăm că vom fi parte a unei structuri inedite, integrată în elementele tradiționale, consacrate. Salutăm aria extinsă spre economia digitală, securitatea informatică, domeniul legislativ, M2M, infrastructură în comunicații, comerț electronic etc. „Ziua Comunicațiilor” este și va rămâne pentru noi un eveniment de prestigiu. Dacă ne uităm în urmă, putem spune că am „crescut” împreună, am fost parte a aceluiași proces de dezvoltare care cuprinde deopotrivă zona de business și pe cea de networking. „Ziua Comunicațiilor” a devenit un brand: o evoluție și un succes pe care le merită din plin!
  Ovidiu Stănescu
  Director General Romkatel
 • Dan Georgescu
  Conferința Ziua Comunicațiilor, organizată inițial cu ocazia expoziției CERF, este cel mai important eveniment în domeniul comunicațiilor din România. Toți cei care lucrăm în sectorul comunicațiilor electronice și poștei, atât în administrația publică și organizațiile neguvernamentale, cât și în industria de profil, așteptăm cu nerăbdare acest prilej de prezentare a realizărilor și intențiilor de dezvoltare, de schimb de idei și - nu în ultimul rând - de întâlnire a colegilor și prietenilor de o viață. La mulți ani, Ziua Comunicațiilor!
  Dan Georgescu
  Preşedinte AOTR
 • Diana Voicu
  „Ziua Comunicațiilor” este un reper al agorei elitelor românești. Anual mesajele transmise din arena evenimentului creează sentimentul de apartenență la o familie a organizațiilor dinamice, a persoanelor „smart” și a inițiativelor inovative generatoare de modele autentice sau care asigură racordarea la tendințele globale. Domnul Eugen Preotu, distins exponent al elitei IT&C, toarce anual fire după fire, numai de domnia sa știute, pentru a depăna apoi, într-o singură zi, idei si inovații, mesaje strategice și proiecte îndraznețe. Salut a XX-a ediție a „Zilei Comunicațiilor”, o reverență valorii profesionistului Eugen Preotu, o îmbrațișare omului remarcabil Eugen Preotu.
  Diana Voicu
  Coordinator of the „Digital Single Market„ - Academia Română
 • Cristian Pavel
  Acum 20 de ani, a avut iniţiativa organizării primei ediţii din seria „Ziua Comunicaţiilor” - un „loc geometric” al pasionaţilor acestui domeniu, un moment de întâlnire a performanţelor deja atinse cu perspectivele viitorului pe termen scurt şi mediu, o tribună a celei mai competitive industrii din România. A fost un moment cu adevărat inspirat! Din cabinetele unei întregi pleiade de miniştri de resort cărora le-a fost consilier, până la stagiul său final în echipa ANCOM, Eugen Preotu a ştiut să fie busola care arată cu precizie Nordul, vocea care își trezește din somn sau pasivitate semenii. Cel care ceartă pospăiala şi suficienţa, dar şi care laudă în gura mare victoriile din branşă. Moştenind rigurozitate în planificarea activităţii, dar şi obişnuinţa lucrului temeinic făcut de la părinţii săi, Eugen Preotu rămâne unul dintre membrii „generaţiei de aur” din IT&C-ul românesc. Fidel propriului îndemn, a rămas student o viaţă, îmbinând specializarea perpetuă în informatică şi comunicaţii cu pasiunea pentru cultură şi oenologie. „Ziua Comunciaţiilor” powered by Eugen Preotu este un brand binecunoscut, care străluceşte o dată pe an ca un licurici fermecat în noaptea îndoielilor care ne frământă. An după an, „Ziua Comunicaţiilor” a devenit un reper inconfundabil de pe agenda publică. După 17 ani de strădanii salutare, Eugen Preotu, fondatorul şi iniţiatorul acestui format-premium de dezbateri şi networking, a încredinţat organizarea ediţiei „de majorat” a evenimentului companiei ITS Events Management. Lucrurile merg bine mai departe, deşi prezenţa „părintelui” ZC a devenit tot mai discretă.
  Cristian Pavel
  Senior editor Piaţa Financiară
 • Ravinder Takkar
  „Ziua Comunicațiilor” este un eveniment de tradiție în industrie, cu o istorie ce acoperă, deja, peste două decenii de telecomunicați și reunește în fiecare an jucatorii-cheie din sectorul privat și cel public. Suntem încântați să facem parte dintr-una dintre cele mai importante conferințe în domeniul telecomunicațiilor și să împărtășim ideile care ne duc înainte ca industrie.
  Ravinder Takkar
  President & CE0, Vodafone România
 • Liudmila Climoc
  Ziua Comunicațiilor a contribuit de-a lungul timpului la informarea consumatorilor și a furnizorilor de servicii despre evoluția pieței, tendinţele pe piaţa mondială de comunicaţii (şi de IT) și a adus în atenția participanților ultimele noutăți din industria de IT&C sau cele conexe. Cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență a acestui eveniment de tradiție, adresez felicitări tuturor celor care au participat în această perioadă la consolidarea și creșterea lui și vă urăm un sincer „La mulți ani!”.
  Liudmila Climoc
  CEO Orange România
 • Robert Redeleanu
  Inovația, provocările și dezvoltarea industriei telecom sunt doar câteva dintre subiectele de interes discutate de-a lungul timpului la evenimentul Ziua Comunicațiilor, care propune de fiecare dată un dialog deschis între operatori, furnizori IT&C și autorități. Mă bucur să văd că Ziua Comunicațiilor a ajuns la cea de-a 20-a ediție, fiind un eveniment de referință pentru întreaga industrie telecom. Este o ocazie excelentă de a discuta despre oportunitățile și provocările cu care ne confruntăm la nivel de industrie și de a împărtăși cele mai recente strategii și inovații digitale. Felicitări întregii echipe pentru reușitele din toți acești ani și mult succes în continuare!
  Robert Redeleanu
  CEO UPC România
 • Vlad Doicaru
  Putem spune, fără să greșim, că „Ziua Comunicațiilor” este cel mai reprezentativ eveniment de profil din România, care s-a transformat, a evoluat și s-a perfecționat cu fiecare ediție. „Ziua Comunicațiilor” a putut exista de-a lungul acestor ani cu multe eforturi, muncă neîntreruptă și - mai ales - pasiune. „Ziua Comunicațiilor” împlinește anul acesta o vârstă aniversară, asemenea unui vin nobil care, iată, devine excelent. Îi sunt recunoscător domnului Eugen Preotu pentru că am avut ocazia să particip la 12 ediții și că am interacționat cu elita industriei IT&C din România.
  Vlad Doicaru
  director Enterprise Business Group Huawei Technologies
 • Valentin Popoviciu
  Ziua Comunicațiilor este un eveniment de tradiție în sectorul nostru de activitate și reprezintă o oportunitate foarte bună pentru toti participanții, fie că sunt din domeniul privat sau din partea autorităților. Atât longevitatea evenimentului, cât și rata de participare, vin să confirme responsabilitatea, profesionalismul și interesul cu care este organizat de 20 de ani. Mă bucur că voi fi prezent și anul acesta la a XX-a ediție a celui mai important eveniment din industrie.
  Valentin Popoviciu
  vicepreședinte RCS & RDS
Fiti alaturi de noi
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
 

ITS Events Management – Agent exclusiv Aqvila Club**** Rucar