Digi Business: Soluții personalizate, concepute și gestionate pentru fiecare client corporate

Companiile, la fel ca oamenii, au nevoi diferite, în funcție de domeniul de activitate, dimensiuni, obiective și ambiții. Pentru a răspunde acestor nevoi atât de diverse și în continuă modificare, Digi furnizează servicii de business adaptate tuturor segmentelor de clienți.

În portofoliul Digi Business se regăsesc: servicii de internet de mare viteză, soluții complexe precum VPN, securitate, WiFi și soluții smart pentru companii care au planuri mari și ținte îndrăznețe, printre care se numără și serviciul integrat de monitorizare a flotei auto prin GPS. Întreg portofoliul de servicii disponibile este gândit pentru a oferi un raport calitate/preț avantajos dezvoltării sustenabile a afacerilor.

Cea mai extinsă rețea de fibră optică din regiune

Calitatea serviciilor noastre este garantată de investițiile importante în infrastructura de fibră optică. Grupul Digi | RCS & RDS deține una dintre cele mai moderne rețele de fibră optică din regiune, deservind 5,7 milioane de gospodării din România (76% din numărul total de locuințe din țară) și 2,1 milioane de gospodării din Ungaria (48%). La 31 decembrie 2018, Digi Business gestiona un portofoliu de 158.000 unități generatoare de venituri (RGU) pe segmentul serviciilor de internet fix și date fixe.⃰

În ADN-ul Digi se regăsesc toate ingredientele unui business robust, cu o creștere organică, atent la provocările viitorului. Suntem rapizi, mobili, conectați nelimitat la aspirațiile clienților noștri. Aceste calități ne-au adus în casele și birourile a milioane de români pentru care internetul înseamnă, azi, ”net-ul de la Digi”.

Conectivitate nelimitată

Serviciile de telecomunicații mobile reprezintă un segment cu potențial, cu un ritm constant de creștere. Antreprenorii apreciază rapiditatea și flexibilitatea, iar soluțiile Digi beneficiază din plin de aceste avantaje competitive, precum și de prețuri atractive. Rețeaua noastră mobilă are o acoperire a populației de 99,5% (3G), respectiv 65% (4G)⃰ și continuăm să o extindem. De mai bine de un deceniu, suntem lideri la portabilitate, conform datelor furnizate de autoritatea în domeniu, ANCOM. Rețeaua Digi Mobil a fost, în 2018, destinația a peste 278.000 de numere portate, la nivelul întregii țări.

”Digi Business a fost dintotdeauna un partener de încredere pentru companiile din România. De la
start-up-uri la multinaționale, noi suntem alegerea principală în materie de conectivitate. Continuăm să perfecționăm portofoliul existent de servicii și să venim în întâmpinarea noilor provocări generate de impactul tehnologic asupra activităților de business uzuale. Echipa noastră asigură o personalizare corespunzătoare solicitărilor, astfel încât clienții noștri să beneficieze de know-how-ul acumulat de-a lungul anilor. Acesta este recunoscut prin creșterea constantă a numărului de clienți din ultimii ani și implicit a veniturilor”, declară Mihai Struțeanu, director Comercial Digi Business.

Despre Digi | RCS & RDS

Grupul Digi | RCS & RDS este liderul pieței de Pay-TV, internet și servicii convergente din România și derulează operațiuni pe alte trei piețe, Ungaria, Spania și Italia. În 2018, în premieră în istoria sa, Grupul Digi | RCS & RDS a depășit pragul simbolic de 1 miliard de euro venituri*, în timp ce filiala sa din România, RCS & RDS, este a doua societate antreprenorială din țară, după cifra de afaceri**.
Grupul deține una dintre cele mai avansate tehnologic și mai extinse rețele de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului.
Digi | RCS & RDS oferă pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

* Cifre extrase din Raportul financiar și situațiile financiare pentru anul 2018 al societății-mamă Digi Communications N.V., companie olandeză listată pe Bursa de Valori București
**ZF: Top 1000 cele mai mari companii din România, martie 2019, conform cifrelor raportate la Registrul Comerțului, pentru anul 2017