Groupama vine in intampinarea business-urilor din domeniul IT&C

Afacerea ta e unica, așa cum ești și tu, cu nevoi și riscuri specifice. Venim în întâmpinarea business-urilor din domeniul IT&C cu pachete dedicate pentru eficientizarea costurilor și creșterea productivitații angajaților, preluând grijile provocate de riscuri și oferind suport și continuitate prin soluții adaptate.

În domeniul IT&C, asigurarea privind răspunderea civilă profesională poate fi o cerință contractuală esențială în relația cu beneficiarii. Printre acoperirile oferite de asigurarea de răspundere civilă profesională privind activități de servicii și consultanță în tehnologia informației și comunicațiilor se enumeră:

  • Răspunderea civilă profesională
  • Cheltuieli privind servicii de limitare a despăgubirilor
  • Cheltuieli de refacere a documentelor
  • Încălcarea confidențialității informațiilor și a dreptului la viața privată
  • Operațiuni privind internetul
  • Răspundere privind securitatea rețelelor

Promotor al parteneriatelor pe termen lung și lider in domeniu, Groupama Asigurări oferă servicii integrate prin asigurări care acoperă toate domeniile de interes, asigurări generale, proprietăţi şi auto, asigurări de răspundere civilă, asigurări de viaţă şi de sănătate. Valorile fundamentale – proximitate, responsabilitate, solidaritate, performanță – ghidează modul prin care noi ne îndeplinim misiunea și prin care construim relații de durată cu clienții și partenerii noștri.
Vă aşteptăm pentru mai mai multe detalii pe site-ul www.groupama.ro sau la relaţii clienţi: 0374 110 110